Ontspannen op de foto?

Dan kan. Betty van de Bunt is een enthousiast fotograaf bij wie mensen zich snel op hun gemak voelen. Met haar gedrevenheid en humor wordt een fotosessie een ongedwongen gebeuren. Betty kijkt met een open, positieve blik naar mensen. Altijd met oog voor detail. Dat resulteert in ontspannen portretten en aansprekende reportages.


Fotografie voor bedrijven en particulieren

U kunt bij Fotokliks met name terecht voor
- reportages
- trouwreportages
- fotografie bij feesten en events
- portretfotografie
- social media fotografie (portretten voor LinkedIn, Facebook enz),

Particulieren betalen aantrekkelijke tarieven, dit is altijd maatwerk. Vanaf 50 euro per shoot (1 persoon, aflevering foto's gebeurt digitaal). Informeer gerust.
Voor vrijwilligersorganisaties of locale goede doelen werkt Betty tegen een onkostenvergoeding.

Fotografie op locatie

Portretfoto´s worden bij u thuis gemaakt of buiten, op locatie. Er wordt met natuurlijk licht gewerkt of met reportageflitsers. Deze worden ook los van de camera gebruikt voor sfeervolle of spannende resultaten.

De leukste foto's krijgt u als het klikt: Fotokliks

Betty van de Bunt is een authentiek persoon, ze is open, enthousiast en heeft een positieve blik. Daardoor voelt u zich snel relaxed, ook al staat er een cameralens op u gericht.
U staat goed op deze foto bij Fotokliks. Wanneer u gaat voor een ongecompliceerde en gemakkelijk communicerende fotograaf, klikt het tussen Fotokliks en u! En hoort u de camera klikken.

Over fotograaf Betty van de Bunt

Wat is leuker dan mensen fotograferen? Betty: 'Bijna niets! Mensen voor de camera zorgen voor unieke ontmoetingen, die met wederzijds plezier vastgelegd worden. Ik maak ook graag foto's van de leef- of werkomgeving van mensen, gewone dagen en bijzondere dagen in het leven van mensen, en de natuur. Ik blijf me verwonderen over wat ik zie'.
Betty fotografeert sinds 2008 steeds vaker in opdracht. Ze volgde van 2006-2008 een part time opleiding aan de Fotovakschool (Apeldoorn) en werkt op freelance basis in de fotografie.


Voor beeld en tekst: Fotokliks en Communicatie PoweR

Betty heeft zowel een fotografieopleiding als een communicatieopleiding afgerond. Voor bedrijven maakt ze foto's de passen binnen de marketingstrategie en bijbehorende doelen.
In de loop der jaren heeft zij zich steeds meer toegelegd op het schrijven van online teksten en het bouwen van websites. Via Communicatie PoweR kunt u haar breed inzetten bij ommunicatietrajecten. Ideaal voor kleine bedrijven die niet 3 specialisten willen inhuren.

>>> home

 

Fotokliks

Betty van de Bunt

Mobiel:06 - 234 22 708

E-mail: info@fotokliks.nl


 
 
 

 

colofon contact     home